Po flasim për ‘xhunglën’ Destil.

Nëse je një fans i artit, të pëlqen të dëgjosh muzikë të mirë, të shohësh ekspozita,
apo të marrësh pjesë në tema shumë interesante, atëhere me siguri ti ke dëgjuar për Destil Tirana.
https://www.facebook.com/DestilAlbania/

Duke kaluar shumë kohë pranë këtij ambeinti, shikon se si dizajni industrial
është kaq i lidhur me gjithë natyrën e vëndit. Ky vënd ka shumë gjelbërim!

    

Çdo hapsirë e vetme ka gjelberim, po flasim për xhunglën” Destil.
Gjelbërimi është jeta, diçka e gjallë, e oksigjenuar, një hapsirë që në çdo stinë
duket e freskët e pastër dhe energjike.

Pasi ta keni vizituar, nuk ka kthim mbrapa.
Do të shihni se kafeja e mirë shijon vetëm në oborrin Destil

     
Së pari, po të hedhim një vështrim në atë që ne quajmë ‘It’s a jungle’, një hapsirë e gjelbër
njerëzit mund të mendojnë se nuk ka një ndikim të madh në mjedis, por nëse të gjithë
nga pak do ndiqnim shembullin e Destilit për dashurinë mbi natyrën do kuptojmë
se ne ketë mënyre do te ruajmë pjesën më të madhe të mjedisit natyror rreth zonës
ku ne kalojme nje kohe të konsiderueshme.

.   

TJC ju prezanton me kete mjedis të shëndetshëm  për të gjithë .
DESTIL Tirana “IT’s a Jungle”


Ky është përcaktimi aktual i një ndërtese të gjelbër.
Nese nuk keni filluar te kuroni shëndetshëm mjedieset tuaja atëherë
do të gjeni se ka shumë gjëra të ndryshme mund të bëni për t’ju ndihmuar të filloni.
Mbrojtja e shëndetit të banorëve dhe përmirësimi i produktivitetit.
   
Edhe ndryshimet më të vogla që mund të bëni do të ndihmojnë në promovimin
e një qyteti më të mirë dhe një vënd më të mirë për të jetuar jo vetëm njerëzit,
por edhe bimët, kafshët e egra që marrin vendbanimin e tyre këtu në tokë.
Nëse nuk keni planifikuar të rindërtojnë shtëpinë tuaj, atëherë ju mund të zgjidhni
të bëni disa ndryshime të gjelbra, për të siguruar që dhe ju jeni në gjendje
të kontribuoni për ndertimin e mjediseve të shëndetshme

Mund  të kurseni para dhe të keni një ndikim të madh në mjedis.
Do të shihni se nuk është aq e vështirë sa njerëzit e bëjnë,
dhe do të ndiheni më mirë me veten kur te shikoni veç natyrë rreth jush.
S.A.Muraku