Londër. Shtëpia unike me tarracë të gjelbëruar.

Tashmë natyra, gjelbërimi dhe bimësia nuk janë me nje luks

për ata që kanë apartamente apo hapesira shumë të kufizuara.

Kombinimet e materialeve të ndryshme si dhe hapesirave

jo të shfrytëzueshme të lejojne që edhe ti

të nuhasësh dhe të ndjesh natyrën.

Kur te zotët e kësaj shtëpie në Londër dëshironin të krijonin një shtëpi të re

gjithashtu edhe një studio punimi te cilat do të shfrytezonin maksimalishta hapesiren,

ata iu drejtuan Hayhurst and Co.    http://www.hayhurstand.co.uk/

 

Si pjesë e këtij plani të ri, kjo kompani sygjeroi nje tarracë te gjelbër,

por klientët donin një tarracë të gjelberuar të cilën

mund ta shfrytëzonin sin jë kopësht real.

 

Punimi perfundimtar I saj kishte të instaluar nje seri pjatelash mbjellëse

në nivele të ndryshme të vendosura në tarracë e cila

mundesonte shfrytezimin e tyre dhe të ishin lehtësisht të mundura për tu mbjellë.

 

Tashmë kjo tarracë permban 800 lloje të ndryshme bimësh të mbjella

nga vetë pronarët e kësaj shtëpie.