Mëso nga natyra !

Njerëzit janë të mënçur, por duke mos i dhënë rëndësi,

kemi krijuar problem masive të qëndrueshmërisë për gjenerata të tëra.

Për fat të mirë, zgjidhjet për këto sfida globale janë gjithcka rreth nesh.

#TiranaJungleCity është një projekt që kërkon zgjidhje për këto sfida njerëzore.

Duke përkrahur modelet e duhura dhe ofruar strategji.

Qëllimi është krijimi i modeleve të reja , mënyrave të reja të jetesës .

Ideja kryesore është se natyra tashmë ka zgjidhur shumë nga problemet

me të cilat jemi përballur. Kafshët , bimët dhe mikrobet janë inxhinierët e përkryer.