Lewis Miller, zbukuron Shtetet e Bashkuara.

Duke transformuar koshat e plehrave te qytetit!

Si?  Në vazo fantastike për buqetat e tij të mëdhaja me lule.

Botanisiti dhe dizenjuesi Lewis Miller dhe skuadra e tij,

po zbukurojne xhunglën e madhe urbane të qytetit të New Yorkut.

Ky projket  do ti japë ngjyra qytetit me madhështinë e tij, duke zbukuruar

rrugët anësore dhe duke i falur kënaqësi këmbësorëve.

 

“Ne rrëfejmë histori nëpërmjet artit të dizenjimit me lule, duke transformuar

nje debat në nje këngë dashurie dhe një ngjarje në një eksperiencë të paharrueshme”

 

Për më shumë : http://lewismillerdesign.com

Imazhet : © courtesy of Lewis Miller Design