Konkursi Junglecity

Konkursi synon që përmes fotografisë dhe rrjeteve sociale si instagram apo facebook
të percjellë dëshiren e mirë të një qyteti më të shëndetshëm.

          

Me fotografitë që na prezantojnë me kopshtin më të bukur në kryeqytet do të hapet një ekspozitë.
Gjithashtu fotografia fituese dhe kokpeshti me i bukur do të vlersohet me një vlerë monetare
përzgjedhur nga juria e TJC.

Mund të merrni pjesë duke postuar foton nën hashtagun #tiranajunglecity.