Green Village

Zhvillues : Greenstep

Vendodhia : Kepi Rodonit, Shqipëri

Nga Arkitekti. E projektuar për gadishullin kodrinor të Kepit Të Rodonit.
Një pozicion i mahnitshëm dhe pamje nga Deti Adiratik.
E shkëputur në një zonë private, larg zhurmave dhe mbipopullimit të bregdetit,
vetëm disa hapa larg plazhit privat. Eshtë dizenjuar për ti dhënë klientëve
ndjenjën e përsosur klimatike, pavarsisht sezonit.
Projektuar si një iniciativë Agro-Turismi që zbaton kultivimin e mjaltit,
vajin e ullirit tradicional Extra Virgin, frutat dhe perimet e rajonit.

Megjithëse ne ofrojmë një dizajn futurist, ne jemi të lidhur ngushtë me Traditën më të mirë Shqiptare.
Materialet e ndërtimit kanë dalë me përkushtim dhe pasion nga Burimet Shqiptare.
Ashtu si ne besojmë në përsosmërinë, zejtarinë dhe vëmendjen ndaj çdo detaji,
ne besojmë në dizajn të qëndrueshëm.  

   

Vilat janë vendosur në mënyrë të tillë që të ofrojnë pamje të përsosur
dhe të papenguar mbi Detin Adriatik.
Rreth kompleksit është ndërtuar një kopësht i vërtetë me një shumëllojshmëri bimësie të zonës.

Mund të themi se ky projekt, me pak imagjinatë nga projektuesit ka shëndërruar
hapsirat e pashfrytësueshme, si në rastin e tarracave, në kopshte të gjelbëruara.
Arkitektura konsiston në ruajtjen e formës së kodrave të Rodonit,
duke u zhvilluar nën tokë dhe duke përballur fasadat kryesore
me detin për të ofruar pamje panoramike.

Për më shumë ju mund të lexoni në :http://greenstep.al/