Fituesi i #tiranajunglecity

Tirana Jungle City, gjatë muajve Maj – Qershor 2018 organizoi Konkursin me temë
“Kopshti më i bukur në Tiranë” i cili kishte si qëllim që përmes fotografisë
dhe rrjeteve sociale si instagram apo facebook, të percillte dëshiren e mirë
për një qytet më të shëndetshëm, për ta bërë atë më tërheqës për vizitorët
dhe turistët që vizitojnë qytetin.

 

   
Me fotografitë që na prezantuan me kopshtet më të bukura në kryeqytet por dhe me pjesmarrjen
e artistiti Anarkitekt u zhvillua ekspozita dhe festa “Jungle” ne ambientet
e barit me “jungele” ne qytet Godina C.<
  

  

Fotografia fituese u vlersua me një vlerë monetare përzgjedhur nga juria e TJC.

 
E fotografuar në rrugën “Myslym Shyri”, Paula Kola, fituesja e konkursit përcolli mesazhin e bukur
të rëndësisë së fasadës së gjelbër në kryeqytet,
impaktin pozitiv dhe ndjesinë “jungle” që kjo banesë trasmeton.

TJC falenderon të gjithë pjesëmarrësit në këtë konkurs dhe të pranishmit në festë
dhe ju fton të merrni pjesë edhe në aktivitet e rradhës.


Mbrëmjen e së martës te Godina u kalua mes muzikes se mire,
atmosferës unike që nuk mungon në të tilla raste.
Per tu theksuar, pijet e përgatitura me ingredientë bio nga “Kopshti më i bukur”


   

muraku