NATURA FUTURA ARQUITECTURA

Dizenjuar nga NATURA FUTURA ARQUITECTURA, kjo platformë e vogël prej pasqyre u përfundua në verë të 2016.

Sot, funksionon si një ndalesë, pikë qëndrimi dhe pushimi për udhëtarët në fashatin e Ekuadorit.

Studioja me bazë në Los Rios pozicionon këtë instalacion vëzhgimi me titullin “The Invisible Portal “

në një shteg që shkon mes Guarandas dhe Babahoyo në mallet e Andeve.

Ky ndërtim arrin një sipërfaqe prej 13m2, e ndërtuar me material druri nga brënda por do shohim

përdoimin e xhamit në faqet e jashtme,duke bërë të mundur reflektimin e zonës rrotull.

                

Kjo ndërhyrje aritektonike, u ndërtua për të promovuar lloje të ndryshme eksperimentesh

dhe reflektimesh të jetës tonë aktuale.Objekti artit dëshiron të na sjellë përsëri në tokë dhe në rrënjë,

duke u shëndërruar në një derë që hapet dhe të çon drejt ndjesisë së jetuarit në fshat ku mbahej

një mardhënie me natyrën. Projketi është një pjesë e  një serie ndërhyrjesh të vetë-menaxhuara.