TIRKAN “Të dizenjosh me natyrën”

Kontakti me natyrën, ka ndikim tek njerëzit.
Stresi, i cili është shkaku primar i të gjitha llojeve të sëmundjeve njerëzore,
mund të reduktohet ndjeshëm nëse zgjedhim që ato pak orë pushim gjatë ditës sonë,
sikur dhe për të pirë një kafe, preferojmë ti ndajmë me pakëz natyrë.

Ky ambient i zbuluar nga Tirana Jungle City, Tirkan Snack Bar
që është themeluar në vitin 2004 dhe është një nga lokalet më të vjetra
dhe më te frekuentuar, na mësoi  se natyra ndikon pozitivisht tek klientët e saj.

 
Konkretisht, teksa konsumuam një kafe në ambientet e Tirkan na u shpjegua se ne arritëm të :

1.Të ulim normën e pulsit deri në 6 %.

2.Të zvogëlojmë presionin e gjakut.

3.Të zvogëlojmë nivelet e glukozës në gjak me 38 %


“Kujdesemi për çdo detaj që ambienti ynë të jetë gjithmon
i pastërt dhe shumë relaksues për klientet tanë.


Pra të dizenjosh me natyrën, nuk është thjesht një shije estetike zgjedhur
nga Tirkan Snack Bar por gjithashtu një kujdesje 3Dimensionale për klientët.

Falimderit!

Pra le të themi që Tirkan Snack Bar, është një “xhungël” e vërtetë ! ! !

S.A.Muraku