Kopshti SEKRET i Viles 31

Një kopësht sekret në zemër të Tiranës,


çdo gjë natyrale, rrethuar me pemë portokalli e limoni.

Duket si zgjedhia më e mirë urbane për ti bërë ballë verës së nxehtë që na pret.

Vendosur në tarracën e viles më të njohur në Tiranë,
Juglecity arriti të zbulojë koptshtin sekret, mbushur me lule natyrore dhe një pamje 360grade,
që me siguri do të jetë vëndi i preferuar për të kaluar ditë të bukura e të shëndetshme.

Eshte vëndi perfekt për tu shkëputur nga rutina e përditshme, dhe të humbasësh në qetësinë dhe gjelbërimin
që të ofron një kopësht sekret.Vegjetacioni ndihmon në qetësimin e mëndjes nga lodhja mendore
gjatë ditëve të punës dhe gjithashtu bëhet frymëzuese dhe inkurajuese për ditët në vazhdim.
Kompozuar me çdo gjë natyrale, kjo hapsirë ka mundësi
të ndryshojë hera herës për tju përshtatur festave të ndryshme.

 

Pra le të themi që VILA 31 është një “xhungël” e vërtetë ! ! !

https://www.facebook.com/Vila31LoungeBar/