Ti ke ne dore fuqine per te transformuar qytetin !

Zgjidh një element të natyrës dhe bëhu protagonist i ndryshimit të qytetit tënd.
Kjo iniciativë nuk kërkon guxim të madh, nuk kërkon shumë kohë dhe as shumë investim,
por sjell ndryshime të rëndësishme për Tiranën.
Projekti “Tirana Jungle City” ka si objektiv të ndihmojë qytetin e Tiranës
që të bëhet i qëndrueshëm dhe të reduktojë gjurmët e karbonit.