Te humbësh në natyrën e eger me Francis Flower

Fotografi Francesco Frizzera që jeton në Rovereto, qytet ky pranë Trentos në Itali.

Pranë maleve italiane, aty ku ai vendosi të humbistë në këtë natyrë të egër,

duke e quajtur veten Francis Flower.

 

Imazhet e përcjella nga artisti tregojnë jetën e të rinjëve,

lirinë dhe ndjesitë që ato përjetojnë në këtë natyrë të egër.

 

Zgjodhëm të ndajmë këto imzhe, për të eksploruar botën e ketij artisti nëpërmjet fotografisë.

 

 

 

Për te vazhduar eksplorimin tuaj , ju mund ta ndiqni Francescon në faqen e tij zyrtare në Facebook: https://www.facebook.com/francisflower?fref=ts