” Per me shume bebe te shendteshme”

Projekti me i fundit nga EDS Foundation.

“Per me shume bebe te shendetshme” Mbledhja e fondeve per blerjen e nje aparature eko ( ultrasound).

Kjo aparature eshte parashikuar te vendoset ne Spitalin Universitar Obstetrik Gjinekologjik Koço Gliozheni I cili eshte nder qendrat universitare me te medha ne SHqiperi.

Do krijoje kushte optimale ne diagnostikimin ne kohe dhe me saktesi anomalive te ndryshme.

Do jete ne sherbim te komunitetit te gjere.

Permireson Punen e mjekeve duke reduktuar gabimet ne diagnostikim.

Informacione te metejshme do publikohen ne websiten

Home